Achtergrond Ubbo

Na mijn studie bedrijfseconomie ben ik meer dan vijftien jaar werkzaam geweest in verschillende functies in de financiële sector. De laatste vijf jaar adviseerde ik particuliere cliënten en dacht ik met ze mee over belangrijke financiële beslissingen.

Naast mijn baan heb ik verschillende trainingen en cursussen gevolgd. Bijvoorbeeld de leergang Schenking en Successierecht (NIBE), Leergang Executele (NOVEX), Integraal Financieel Advies (In house bij ABN-AMRO) en een traineeship Public Affairs. Daarnaast blijf ik op de hoogte van alle actuele ontwikkelingen op mijn terrein door het lezen van veel vakliteratuur. 

Sinds 2010 ben ik zelfstandig actief om particulieren op financieel gebied te helpen. Mijn specialiteit daarbij is het opstellen van testamenten en het afwikkelen van nalatenschappen.
Waarom? Omdat ik door de jaren heen gezien heb wat daar fout bij kan gaan. Hoeveel verdriet het kan veroorzaken als zaken niet goed zijn geregeld en wat een geld dat kan kosten. 

‘Door mijn ervaring weet ik snel de belangrijkste punten naar boven te halen voor een zo goed mogelijk resultaat.’

Mijn manier van werken kenmerkt zich door nauwkeurigheid en analytisch inzicht. Ik ben creatief in het vinden van oplossingen en vraag goed door zodat ik er snel achter kom wat er moet gebeuren.

Met mijn brede ervaring en deskundigheid in erfrecht en belastingzaken weet ik wat er nodig is en kan ik veel werk uit handen nemen. Maar het belangrijkste is dat ik zorgen kan wegnemen door zaken goed te regelen.

Blog

Niet-uitbetaalde erfenis in de aangifte inkomstenbelasting 2020

Huwelijkse voorwaarden reviseren

Schenken met fiscaal voordeel in box 1

© Copyright 2021 - De nalatenschapsspecialist