Hulp bij testament opstellen

Vrienden van mij kregen onlangs de vraag van hun kinderen of ze belangrijke zaken hadden vastgelegd voor het geval ze zouden overlijden. Mijn vrienden moesten het antwoord schuldig blijven. Ze hadden niets vastgelegd en geen testament opgesteld. Het zou raadzaam zijn hulp in te roepen voor het opstellen van een testament.

Het is nu een goede tijd om daar eens over na te denken. Een testament opstellen is geen ingewikkeld proces. Bedenk dat u een testament ook altijd kunt veranderen. Het is een prettig idee als dat goed geregeld is. Voor uzelf en voor anderen. Ik help u graag de juiste stappen te nemen en niets over het hoofd te zien. U houdt altijd de regie.

Plus online heeft een kort filmpje gemaakt waarin wordt uitgelegd wie er erft als u geen testament heeft.

Ik kan hulp bieden om uw gedachten te formuleren voor het opstellen van uw testament. U kunt mij altijd mailen of bellen op 06 12 44 55 01.